fredag 9 oktober 2009

Axlar


Några bilder från gårdagens axelpass. Jag kör ganska lätt nu när jag kör axlar. Det brukar bli ganska många set med sittande hantel lyft åt alla möjliga håll. några set i cable uppifrån för baksida, några set hantelpressar eller militärpressar bakom nacken...ja det var den övningen som fuckade min triceps men jag älskar den och kör inte den så tungt nu för tiden. Aldrig mindre än 10-12 reps. Drag upp till hakan och lite shrugs som avslutning.

Idag har jag promenerat 30 min på morgonen och tränade ben på kvällen, jag spenderade 25 min i bensparken (2 set) ca 200 reps ;-) han inte med någon cardio efter det för sats ständer kl 20:00 på fredagar :-(
Ska kanske äta "lite" kakor när lill tjejen har namnfest. jag har bakat mina super goda bullar (ja, jag skryter) det går inte att köpa godare bullar på någon bageri det lovar jag.

Hej så länge och ha en trevlig helg nu allihop
ciao

8 kommentarer:

Haje sa...

Tjena Homan!

Tycker att du har riktigt grymma bicep´s! Det skulle vara grymmt om du kunde skriva på bloggen hur dina biceps pass brukar se ut? och med vilken/vilka andra muskelgrupper du tränar tillsammans med biceps?

Hare bra!

Homan sa...

Hej Haje!
Biceps träning finns i arkivet men den ska absolut uppdateras :-)
Återkommer under veckan med nya bilder och biceps tips ;-)
mvh
Homan

Anonym sa...

Hej Homan! Diggar din fysik. vad siktar du på nu? Blir det Lucia eller nästa års SM?

Homan sa...

Tja
Lite hemligt just nu ;-) det ska bli en överraskning..

Anonym sa...

Grym fysik! Vill se fler videos på när du tränar! Mer videos åt folket! :D

Daniel sa...

Tjena!

Du har grym fysik ! Du är en stor inspiration för mig och många andra. Fortsätt att uppdatera bloggen ! gärna lite oftare ;) haha.

Lycka till med allt!!

Anders Lundgren sa...

Fan vännen det ser bra ut. Kämpa på nu keep up the good work. Pratade med frugan ang besök hos er så vi skall försöka synka en helg där vi kommer förbi. Ha det bäst så hörs vi

Anders Lundgren

Anonym sa...

Lär dig blogga oftare. Visa att du bryr dig om dina läsare.