måndag 18 januari 2010

staus 2010

Hej och välkomna :-)
Jag har inte gjort annat än jobbat och varit hemma det senaste månaden. Jag har inte tränat ett enda pass..nästan. Jag har haft några plåtningar och film sessions. THATS IT
För att gå in lite djupare: under dieten blir allting lite tvångsmässigt gjort så det roliga i att tävla blir bara den dagen som man står på scen. Alltså, inget man gör fram till tävling duger.

De nära tycker att jag är dum som inte kan njuta av min form lite mer men för min del är jag fet tills den dan jag står på scen, under dieten ser man ju förändringarna successivt men ändå har man bilden från innan dieten i skallen.(är man inte lika fet som jag när man startar dieten så inga problem). Visst man är ju lite mallig på gymmet och njuter när ådror poppar upp överallt och folk tittar, men man är ju inne i sig ganska mycket. Jag kör hårt med min Ipod och pratar med folk bara på Bandet eller cykeln.

Vad hände efter tävling då? Jag är så less på allt som har med träning att göra i år, jag har varken skött maten eller tränat på 4 veckor :-o
Jag börjar sakta sakta känna suget att börja träna igen men kommer nog inte göra det för än det att jag saknar det ordentligt. För jag tänker ju inte sluta här eller, mitt mål är ju att bli så bra jag kan bli innan jag lägger byggning på hyllan. Tankar och funderingar gäller nästa års tävlingar, vilket eller vilka vet jag inte men en viktigt kriterie är att jag själv är nöjd med min offseason form innan jag börjar med nån diet.
Jag har nu tävlat 3 år på raken och gjort 7 tävlingar med blandat resultat, känner mig sliten och behöver vila nu tills jag känner mig fräsch och pigg.
Nu borde jag ha en aning om hur jag ska göra nästa gång.

Som ni förstår är det många tankar som snurrar runt i huvudet och att förmedla det på ett sätt som ska va förståeligt är inte det lättaste men jag har nu snuddat vid det några.

Vi hörs1 kommentar:

Babak sa...

Säg till när du har tänkt färdigt, så bränner vi av ett pass på Fairing :)