fredag 29 januari 2010

Bilder

SM 2009

Bild tagen 2 veckor efter FF09
Fotograf Marcus Syversten
Sitter hemma och kollar igenom lite bilder som jag fått från Marcus och ser bara brister, i mig själv alltså. Man måste ta ett par steg tillbaka och gå igenom sin fysik med ännu mer kritiska ögon än de man förfogar över under en diet. Man är kritisk under diet men det är långt efter när dammet har lagt sig som man kan tänka klart. Då fattar man hur mycket som man har kvar egentligen till den bild som man har i huvudet. Jag kommet att kämpa för att nå dit.

Godnatt

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej du har en mycket bra symmetri vilket du redan vet eller hur! den påminner mig om den legendariska benfatto hans symetri var slående likaså bob paris hans symetri var onekligen svårslagen bland hans s.k konkurenter. hans posering var verkligen i toppklass.du kommer säkert att gå långt, så ha det bra och lycka till.

Homan sa...

Hej
Att bli nämnd i samma mening som Benftto och Bob paris är inte fy skam. Dessa herrar är mina förebilder sedan början, jag strävar efter perfektion, mitt mål har aldrig varit att bli enorm utan att vara balanserad och kunna presentera en fysik som är snäll mot ögat. Tack så jätte mycket för de snälla orden.

Mvh
Homan

Jag måste jobba på