fredag 13 november 2009

FREDAG DEN 13

Japp nu är det fredag och inte vilken fredag som helst utan den 13:e. Idag ska jag först träna lite bröst och triceps och sen ska jag till min kiropraktor och vänn Jesper på Viking Rehab för behandling av ryggen, sen ska jag till totalhälsan för massage av Ben och rygg. Det kanske hinns med lite Cigarr senare ikväll, hoppas det i alla fall. Jag har en short Churchil som jag är sugen på.

Jag har nu bestämt mig för att inte leka med döden och försöka dra ner mig i 80an till lucia, faktiskt aldrig mer någon gång mer. Jag ska koncentrera mig på att försöka toppa formen i stället för att stressa med vikten. Morgonvikten är 88kg, väldigt blöt pga rygg besväret men jag är inte orolig. Hoppas bara att det går över snart, knaprar Diklofenac och det har hållt smärtan borta. Mitt i allt det underbara i livet måste det finnas något som suger fan för att hålla nån jävla balans, eller hur?

3 kommentarer:

Erik sa...

Jobbigt med skador, hoppas det blir bättre snart.

Tack för en bra sida med grym insperation!

Ali sa...

kör hårt du har en grym fysik, kommer heja på dig under ff :) om du har tid ibland vore kul om du beskrev lite olika övningar du kört varje pass, kul o se hur ditt upplägg ser ut. Tack på förhand, mvh//

Anders Lundgren sa...

Ett bra beslut ditt "lilla" fetto att du inse att du inte är någon liten -80 kille. Kör hårt nu den sista tiden så ses vi snart. Det ser jävligt bra ut och glöm aldrig det.

Anders Lundgren