fredag 5 februari 2010

2 be or not 2 be


Kan inte sova så jag lägger in en till bild och så fångad av Marcus Syversten på SM 09

Vad är det som gör att vissa kan göra samma sak år efter år?
Jag känner att jag måste ha lite variation i livet, det har gått från att vara planerad in i minuten under hela förra året till att bara vara lite löst minst sagt. Jag jobbar är hemma, hinner inte med något annat känns det som. Kunde inte träna idag heller och nu sitter jag framför datorn och söker motivation. Jag önskar att dygnet hade fler timmar och att jag visste vad jag skulle göra under dessa.

Det är massor som jag måste ta tag i men jag kommer inte på var jag ska börja ens. Snart kommer jag till den gränsen där man står när man måste välja, ni vet vad jag menar..där man måste välja att antingen göra något eller låta bli för alltid.

Shit, shit ,shit and some more Shit
But u got to stand 4 something or u fall 4 anything som jag säger.
Take care nu
Homan

2 kommentarer:

Anonym sa...

tjena homan, eller ska jag kanske kalla dig för benfatto... då kanske din träningslust och gnista kommer tillbaka, jag tror inte att du tappar något nämndvärt i allafall inte något som syns. som jag skrev förut så har du en mycket bra symmetri du behöver inte bli monsteriös för att se stor ut. du verkar vara mkt bra insatt i kosten det kan man inte säga om mig jag äter det jag vill och när jag vill, min gumma säger lite sarkastiskt till mig att...hoppas att du blir fet.. men inte det inte jag åt då 16 st bullens korv med tillhörande spa... jo jag vet ganska tokigt va! men attans va gott. jo kanske man kan få lite kost råd av dig jag ska återkomma igen lite senare, jag kan tillägga att jag har tränat i 27 år och jag är inte överviktig. jag hade kunnat bifoga en bild men mina datorkunskaper suger.. kanske lättare att bedömma då om det är okay med dig? jag tackar för mig och ha det bra homan och alla andra byggare.

Babak sa...

Ser, som alltid, grym ut :)