tisdag 25 november 2008

Snart kan jag ta och vila lite!

Det har varit en jobbig diet. De sista 5 veckorna har nästan varit jobbigare än de första 25. Har en massa annat och tänka på och en familj som behöver mig. Alla ni som inte har barn och familj och ändå klagar på att ni inte har tid till att tävla eller ens träna ska bara hålla******. Det är en stor skillnad att dieta när man har barn. De kräver att man är pigg och på bra humör och finns där när de ska lämnas eller hämtas från diverse aktiviteter. All heder åt er som sliter och kämpar fast ni har barn och familj. Ett bra exempel på sådan familj är familjen Hällstorp och familjen Spång! Ni är grymma!

1½ vecka kvar till FF och jag ligger i.
Började dagen med 70 min cardio kl 07:00 Tränade rygg och 10 min cardio kl 12:00. Kl 18:00 var det dags för biceps och axlar plus 40 min cardio. Jag är rätt nöjd med min dag vad gäller träning.
Vikten var prick 82kilo imorse, vi får se var det landar.
Mvh
Homan

8 kommentarer:

Fadi sa...

Tjena, jag har alltid undrat vad du har för storlek runt armarna efter och innan pump då du spänner :)

Homan Meshkat sa...

Haha!!
Allt jag kan säga är att det skiljer ca 2- 2½ cm. De är inte så stora men jag har tur med deras utseende;-)
mvh
Homan

Samir sa...

Tja det ser skitbra ut mannen! Men har en fråga, ta inte illa upp. Jag har tränat i ca 3 år nu men jag blir aldrig stor :( är det så att alla kroppsbyggare är dopade? inkl du? lycka till!!

Homan Meshkat sa...

Hej Samir!
Om du har tränat i 3 år och tycker inte att du får ut det du vill måste du ta och omvärdera det du gör och kanske prata med någon med mer erfarenhet som kan hjälpa dig och ta reda på vad det är som du inte gör rätt. Man behöver absolut inte ta olagliga piller för att bli stor, tro mig! Lycka till.
mvh
Homan

Anonym sa...

Vad är dina åsikter då det gäller steorider och liknande preparat? Efter att ha sett en dokumentär som heter 'bigger stronger faster' så verkar det som rena barnleken och att det inte är så farligt, så jag frågar dig eftersom att jag vet att du har en större erfarenhet än mig, tack på förhand.

Homan Meshkat sa...

Hej Anonym!
Jag tycker verkligen att man inte ska framställa användande av AAS som en barnlek. Vi lever i ett fritt värld dock under eget ansvar. Vi är skyldiga att följa vissa lagar och regler och gör vi inte det finns det konsekvenser som inte är så roliga vare sig de är fysiska eller rättsliga.
Slut diskuterat om Doping,Tack!

Anonym sa...

Det är rätt uppenbart att du använder det, tycker jag. iomed att du inte vill diskutera det och du svarade inte på Samirs fråga.Och ja, man kan bli stor utan aas men inte SÅ stor.

Anonym sa...

Reality can be beaten with enought imagination.