tisdag 21 oktober 2008

IFBB Austria cup 2008!


......fortsättning...Efter finalerna i Tjeckien satte vi oss i bilen och bråkade med navigations systemet om vilken väg vi skulle ta till Wien! Efter 4 timmars bilfärd var vi vid hotellet i Wien, ca 5 min från arenan. Vi hann sova ca 3 timmar innan det var dags att gå upp och förbreda sig inför invägningen. Efter gårdagens brutala tömning (där jag gick ner 5,5kilo på 12 timmar) hade jag bestämt mig för att skita i vikten och "fylla" ut istället och köra i -90. Jag vägde in på 82,2 kilo och naturligtvis lättast i klassen där den som vägde minst förutom mig vägde över 88kilo. Efter 3 besök på Mc Donalds som låg mitt emot hotellet började jag att bli någorlunda pigg och kunde genomföra tävlingen. När jag satt och åt min andra portion från Donken kom en kille som cochade en tjej fram till mig och frågade mig om jag verkligen skulle äta allt det där och om jag inte hellre ville ha lite ris och kyckling som han hade med sig? Skön kille:-)
Eftersom jag inte ens var uppe i de 2 första särbedömningarna blev jag väldigt förvånad att jag stod som vinnaren. Jag fick veta senare att domarna hade mig som 1:a på en gång och ville bara bestämma 2:an, 3:an och 4:an. Mycket ROLIGT!
Big tanks to MIB!

6 kommentarer:

Charlotte sa...

GRATTIS!!! Sååååååå roligt!!! Det förtjänar du verkligen :)

Robin sa...

Stort Grattis!!!! Bra kämpat!

Erik sa...

Grattis till 1a och 5e platsen! Riktigt bra jobbat!

Hannah sa...

GRYMT Homan!!
Varmaste gratulationerna från Hannah o gänget på BODY!

Anonym sa...

klart ja måste lämna avstamp! grattis som fan! super rippad fysik :) härlig inställning :) grattis grattis :D ! blev glad att du vann när ja läste på bodys hemsida :D

Anonym sa...

Efter månader av träning, äntligen!!!
Grattis gubben!!!
Hälsa tjejerna där hemma.

S.A