måndag 27 juli 2009

Team FAIRING!


Tja!

Nu är det klart och jag är stolt att meddela att jag har påbörjat ett officiellt samarbete med FAIRING, och kommer att tävla för FAIRING. Som jag har sagt förut har FAIRNG produkter som är både potenta och smakar bra :-) ett stort plus då man inte kan äta så mycket gott under dieten.
mvh
Homan

10 weeks out!

Tja!

Ja, jag vet att det var ett tag sen jag skrev något men allt handlar faktiskt inte om vad man skriver ner utan om vad man faktiskt gör. Jag har haft fullt upp hemma och inte haft tid att uppdatera bloggen på ett tag. Men nu skriver jag, 10 veckor kvar till SM och jag känner fortfarande av min blindtarms operation , det gör ont i vissa lägen och jag kan inte spänna magen och ännu mindre köra magen.En bild från idag, vikt 90+, jag känner mig verkligen stressad nu och önskar att jag inte behövde operera mig, sånt som man inte kan göra något åt :-) Det blir 10 tuffa veckor framöver.

puss och kram

söndag 19 juli 2009

Cigarr under solen!

Tja ba!

Man måste ta sig tid och hinna njuta av livet också,eller?
Satt på Fågelsången idag med min bror och vi tog varsin Cigarr...gott. Jag rökte en
Winston Churchill No.10
Under hans första dag som premiärminister skrev han dessa ord:
…I was conscious of a profound sense of relief.. I felt as if I were walking with destiny, and all my past life had been but a preparation for this hour and for this trial… I was sure I should not fail…I slept soundly and had no need for cheering dreams. Facts are better than dreams.”


Ungefär så känner jag också ;-)

onsdag 15 juli 2009

Blindtarms inflamation & SM 2009 ????

Hej
Det är 4 dagar sen jag opererades och jag har inte tagit någon värktablett på 3 dagar bara för att inte överanstränga mig. Det här med SM i år börjar kännas allt mer krångligt!
Jag har bestämt mig för att hålla kosten hela veckan och om jag inte kan träna från måndag då lägga ner planerna för i år.
Det känns inte alls bra, Man kan inte bestämma över kroppen så mycket som man tror :-)

Vi hörs snart

måndag 13 juli 2009

Blindtarms operation!




Hammnade på operationsbordet inatt och fick denna ärr på köpet :-)
Jag kom till Akademiska runt 6 och fick komma in till operation vid 00:00 och klev ut ur Uas vid lunchtid idag. Har ont oc kan inte gå ordentligt. Enligt kirurgen ska jag ta det lugnt i ca en vecka med träning och magen måste jag ta det lugnt med i en månad :-(

Nu ska jag sova lite
ha det bra

lördag 11 juli 2009

Inlagd inför operation


Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen på akutmottagningen på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Nu har läkaren konstaterat att det är blindtarmen och jag väntar på operation. Läkaren trodde att jag skulle kunna börja träna igen om en vecka.

Vi hörs snart igen! Wish me luck!

Blindtarms inflamation

Har ont ont ont, åker till ackis

fredag 10 juli 2009

Dieten har startat :-)




Tja
Jag har nu små startat min diet och känner än så länge inte så mycket av det "onda" jag mår bra och går upp i vikt, detta sker varje gång jag dietar då jag håller en striktare kost än off.

Ingångsvikten var det lägsta hittills 86 kilo småfet :-)

Jag hade lovat frugan att inte dieta under semestern och började därför min diet lite senare än tidigare.

Några bilder från de senaste veckorna.

torsdag 2 juli 2009

MIchael Jackson

Det har snart gått en vecka sen Michaels hastiga bortgång och jag kan fortfarande inte smälta att han är borta. Jag har läst varenda tidning i syfte att göra detta verklig men det går inte. Många säger att vi har förlorat en ängel men jag håller inte med....Michael var en GUD mitt bland oss. Jag är så jävla less på alla journalister som vill skriva om Michael bara för att vara med i diskussionen, men de skriver en massa skräp oftast, Jag kan inte hålla tillbaka tårarna när jag ser dessa gamla videon.


onsdag 1 juli 2009

Dagens träning och mat

Tja

Idag har jag promenerat 30 min på morgonen och tränat bröst vader och mage på kvällen följd av 20 min promenad.

Mat
Ägg till frukost
Kyckling och grönsaker till lunch1, lunch 2 och 3. Plus div. tillskott
Nötfärs till middag och en kesella till kvällen.
På dan var vi till en strand och badade med ungarna, här sitter jag och Novah och äter lunch :-)