lördag 30 januari 2010

Ett besök hos Fairing

SM 2009

Sm 2009
Foto: Marcus Syversten
Hej

Jag var till Lasse igår och hämtade lite nya produkter, Jag älskar Complete protein 3, Smaken Sweet lingonberry är min absoluta favorit. Konstigt nog är det den minst populära smaken, jag tror att folk inte vågar smaka till och börja med, för alla som jag rekommenderar den till älskar den, så va inte feg utan pröva den du med:-)

fredag 29 januari 2010

Bilder

SM 2009

Bild tagen 2 veckor efter FF09
Fotograf Marcus Syversten
Sitter hemma och kollar igenom lite bilder som jag fått från Marcus och ser bara brister, i mig själv alltså. Man måste ta ett par steg tillbaka och gå igenom sin fysik med ännu mer kritiska ögon än de man förfogar över under en diet. Man är kritisk under diet men det är långt efter när dammet har lagt sig som man kan tänka klart. Då fattar man hur mycket som man har kvar egentligen till den bild som man har i huvudet. Jag kommet att kämpa för att nå dit.

Godnatt

torsdag 28 januari 2010

Första pass avklarat och det gör ont

Hello gott folk
I tisdags var jag till gym 1 med min bror och vi försökte oss på lite bröst träning. Det var tungt måste jag erkänna. Detta var första gången som jag tränade sen Lucia. Vi började med bänkpress och lite lutande hantlar och avslutade med cablecross. Vi kände oss så otroligt taggade så att vi körde några set mage också innan vi rundade av passet med 10 min på cykeln.

Jag har fortfarande ont.
Ska åka till Järfälla imorgon och hälsa på Lasse tror jag och passa på att träna lite där på
Fairing gym.

ciao

tisdag 26 januari 2010

Känns bättre


Det känns bättre idag :-) Ska kanske till och med kora mitt första pass styrketräning sen efter LUCIA 09.


Ciao

måndag 25 januari 2010

Spyfärdig

Vinterkräksjukan har slagit till :-( ........ville bara säga...
ciao

fredag 22 januari 2010

Better Bodies Right now!

Några super heta produkter från Better Bodies.

Mvh
Homan
Team Better Bodies

måndag 18 januari 2010

staus 2010

Hej och välkomna :-)
Jag har inte gjort annat än jobbat och varit hemma det senaste månaden. Jag har inte tränat ett enda pass..nästan. Jag har haft några plåtningar och film sessions. THATS IT
För att gå in lite djupare: under dieten blir allting lite tvångsmässigt gjort så det roliga i att tävla blir bara den dagen som man står på scen. Alltså, inget man gör fram till tävling duger.

De nära tycker att jag är dum som inte kan njuta av min form lite mer men för min del är jag fet tills den dan jag står på scen, under dieten ser man ju förändringarna successivt men ändå har man bilden från innan dieten i skallen.(är man inte lika fet som jag när man startar dieten så inga problem). Visst man är ju lite mallig på gymmet och njuter när ådror poppar upp överallt och folk tittar, men man är ju inne i sig ganska mycket. Jag kör hårt med min Ipod och pratar med folk bara på Bandet eller cykeln.

Vad hände efter tävling då? Jag är så less på allt som har med träning att göra i år, jag har varken skött maten eller tränat på 4 veckor :-o
Jag börjar sakta sakta känna suget att börja träna igen men kommer nog inte göra det för än det att jag saknar det ordentligt. För jag tänker ju inte sluta här eller, mitt mål är ju att bli så bra jag kan bli innan jag lägger byggning på hyllan. Tankar och funderingar gäller nästa års tävlingar, vilket eller vilka vet jag inte men en viktigt kriterie är att jag själv är nöjd med min offseason form innan jag börjar med nån diet.
Jag har nu tävlat 3 år på raken och gjort 7 tävlingar med blandat resultat, känner mig sliten och behöver vila nu tills jag känner mig fräsch och pigg.
Nu borde jag ha en aning om hur jag ska göra nästa gång.

Som ni förstår är det många tankar som snurrar runt i huvudet och att förmedla det på ett sätt som ska va förståeligt är inte det lättaste men jag har nu snuddat vid det några.

Vi hörs



fredag 1 januari 2010

Gott nytt 2010

Lasse och Lindha
2009 Har varit en kanon år för mig och min familj. Noll noll talet är slut och det känns som om det var igår som alla snackade om millennium skiftet.
Jag har gjort 2 tävlingar och har ett gott samarbete med mina sponsorer Fairing och
Better Bodies. Jag är verkligen tacksam att de tror på mig och stöttar mig fullt ut.

Jag vill även tacka alla mina besökare som påminner mig om att jag måste få ut tummen och uppdatera sidan lite då och då, helst varje dag med filmer också :-)
Det finns mycket material och förhoppningsvis ska de ut på sidan.

Under 2010 kommer jag att börja med min verksamhet inom kost och tränings rådgivning på allvar. Allt det kommer att stå på hemsidan som kommer att få ett vettigt innehåll. Flera alternativ kommer att finnas.

Sidan kommer att vara uppe i slutet av januari, och adressen är självklart

Ser fram emot en ännu bättre 2010 och önskar alla ett gott nytt år.