lördag 28 november 2009

Caol Ila & Bowmore

Caol Ila Destillers Edition och Bowmore cask strength. 2 riktigt bra whisky som jag kommer njuta av framöver.
Njut vidare
Homan

fredag 27 november 2009

1 week out of Lucia 2009

1 vecka kvar och vikten ligger stadigt på 85-86. Det mesta av vattnet har släppt men det sitter ganska mycket kvar i ryggen fortfarande, en vecka och fixa det.
Hörs
Homan

Homan by Miké siren


Ett litet smakprov från plåtningen i Finland med Mike siren

onsdag 18 november 2009


Jag börjar känna mig som värsta gnällisen, men va fan det ena efter det andra. Nu har vi kommit på varför jag håller vätska som en svamp. Det finns ett virus som gör att man håller vatten, känner svällbuk och sitter på toa med diarré. Jag har haft dessa symptom i 10 dagar. Håller vatten i rygg och benen. Det positiva och det enda i så fall är att huden på benen känns tunnare.
Jag vägde 86 imorse. Kan ju inte säga att jag är nöjd med formen heller men är övertygad att det kommer att vara betydligt bättre om 2 veckor.
Jag har en resa till Finland planerad under nästa vecka som jag ser fram emot. Det blir säkert en film därifrån med.
Ciao så länge

måndag 16 november 2009

Mackmyra Special 3

Nu är den 3:e på plats i hyllan. Det lär dröja ett par veckor innan jag öppnar den :-)

fredag 13 november 2009

FREDAG DEN 13

Japp nu är det fredag och inte vilken fredag som helst utan den 13:e. Idag ska jag först träna lite bröst och triceps och sen ska jag till min kiropraktor och vänn Jesper på Viking Rehab för behandling av ryggen, sen ska jag till totalhälsan för massage av Ben och rygg. Det kanske hinns med lite Cigarr senare ikväll, hoppas det i alla fall. Jag har en short Churchil som jag är sugen på.

Jag har nu bestämt mig för att inte leka med döden och försöka dra ner mig i 80an till lucia, faktiskt aldrig mer någon gång mer. Jag ska koncentrera mig på att försöka toppa formen i stället för att stressa med vikten. Morgonvikten är 88kg, väldigt blöt pga rygg besväret men jag är inte orolig. Hoppas bara att det går över snart, knaprar Diklofenac och det har hållt smärtan borta. Mitt i allt det underbara i livet måste det finnas något som suger fan för att hålla nån jävla balans, eller hur?

torsdag 12 november 2009

fredag 6 november 2009

torsdag 5 november 2009

Något står inte rätt till :-)

Tja
Jag skyller min frånvaro främst på en infektion eller virus som jag har i kroppen, är blaskig, hängig och trött. Det är ingen förkylning då jag inte har nå ont i hals eller öron. Är så jävla trött på morgonen efter att jag har kört min morgon cardio, jag kan sitta vid frukost och sova. Morgon vikt ca 86kg, vill inte gå ner och jag tror att det har med infektionen att göra.
ciao