fredag 30 januari 2009

De blir fler och fler..

Ja, ganska många att välja mellan de dagar man känner sig sugen ;-)

Nope i am not dead!

Läget är under kontroll, har varit upptagen med annat under senaste veckorna, har hunnit träna lite dock. Jag välkomnar de kommande utmaningarna, kom igen bara!!
Ciao

söndag 18 januari 2009

Status v 1.1

Hej!

Jag har inte uppdaterat på en vecka pga att jag har varit lite "bussy" med jobb och familj. Det har blivit bara 1 pass denna vecka! Jag jobbade i måndags, tränade armar i tisdags, hade skola hela onsdag och jobbade på torsdag. Fredag åkte jag till Örebro med familjen. Kom tillbaka för en liten stund sen. Jag stod på hotel badrummet och spände mig som vanligt och gillade ljuset där inne. Skäggig och soft.

Det blir lite mera träning under nästa vecka. Jag kontrollerar formen så mycket som jag kan just nu med hjälp av mat kemi. Hade en ganska het debatt på lektionen i onsdags när jag sa att jag inte äter kolhydrater, många blev som tokiga och frågade vad jag hade ätit till lunch och frukost i ett försök att kolla om jag visste vad jag prata om. För att retas lite sa jag att alla kan inte äta kolhydrater, vissa "tål" inte det. ju då alla tål det sa min lärare, nej det gör inte jag sa jag, hur då? jag blir fet av det :-)

Nej alla som äter kolhydrater är inte feta! Jag vill inte ha en diskution om det också. Ni som äter kolhydrater är jätte snygga, men jag kan inte äta kolhydrater som alla andra.
Jag tycker bara att man ska inte lägga fram en allmän rekomendation som ska gälla för alla rakt av. Vad tycker ni?

Jag väger under 85 fortfarande. undra om jag har gjort rätt i att tänka -90 tankar till SM 2009?
Som jag alltid säger, vi får se vad som händer och vad som blir kvar efter diet osv.

Ha det gött
Mvh

Homan

lördag 10 januari 2009

Status!

Det är en sådan dag där allt känns skit jag vill ge alla en sån här.

Men jag gör inte det utan biter ihop här i mina tankar och funderingar. Lägger in några bilder från Lucia -08







måndag 5 januari 2009

Cold!

Det är så J**** kallt -17 grader. skulle ta min morgon promenad med Ramzee igår och fick korta ner den för att jag kunde inte andas. Näsan frös ihop. Då tänkte jag på Thailand. Lägger in några bilder från november-08.





Ciao