söndag 24 augusti 2008

6 weeks out!






En liten uppdatering: Det har varit ett par jobbiga veckor, den här dieten håller på att ta kol på mig. De här bilderna är tagna idag. Morgonvikt 85kg. Har gått LÅGT nu i 4 dagar, sommnar stående nästan. Idag var det dags att ta en vilodag från Cardio träning då mina ben känns som överkokta spagettin. Det blev bara ett pass! Bröst och triceps.
Vi hörs.
Mvh
Homa

Bröstpass

Några bilder från dagens bröst pass!


söndag 10 augusti 2008

8 weeks out!

Nu har jag tagit några bilder, formen är fortfarande inte helt återställt efter massagen. Jag kunde dock se ränderna på triceps nu på kvällen.







Vi höres snars.
Homan

lördag 9 augusti 2008

Blöt!!

Det blir ina bilder idag, är så jävla blöt! Ser oduglig ut. Bilder kommer när det känns bättre!

Här kommer en bild från i onsdags när jag var till Gävle!

Mvh
Homan

fredag 8 augusti 2008

Min dag!

Hej!

Min dag började med 90 min massage kl 08:00 hemma hos mig. Det gjorde "lite" ont ibland. Som ni ser klämmer han ganska ordentligt på mina biceps......Och slutade med ett bröst och triceps pass följt av 50 min konditions träning.
Vi hörs imorgon med lite bilder.
Ciao

lördag 2 augusti 2008

9 weeks out!





Morgonvikt 90kg.

La Aurora perfecto!





Gårdagens grillfest hos kompisar som avslutades med en Aurora Perfecto. Mycket trevlig cigarr. Ganska mild men smakfull. Och för att citera de andra "den luktar inte så illa".
När det var dags att åka hem bytte jag om och traskade de 7-8 km hem, som tur var fick jag låna en reflexväst annars hade jag varit tvungen att gå på åkern för att inte bli påkörd av galna bilister. Måste tillägga att klockan var runt midnatt.

Äter lite mer idag och kommer att ta lite bilder nu när det är bara 9 veckor kvar;-)

Hörs snart
Homan